Leave a comment

O idee despre Slatina 2014 – Colegiul Tehnic Metalurgic si STIL ELECTRONIC

Cu o usoara strangere de inima ca nu am putut asista si la festivitatea de premiere care inchide oficial concursul (dar si Saptamana ALTFEL), ne-am grabit sa aducem vestile la Bucuresti!

Dupa cum cel mai probabil stiti (chiar si aprioric), despartirile de oamenii deosebiti intotdeauna isi lasa o amprenta de un usor regret cum ca perioada pana la o noua revedere va fi poate mare. Si intr-adevar, marturisim ca absolut toti indrumatorii (termenul “profesor” a devenit putin rigid pentru ceea ce s-a intamplat in acest cerc didactic intitulat poate nu intamplator STIL ELECTRONIC) au reusit sa consolideze o atmosfera de confort propice propulsarii generatiei mici de “electronisti”.

Nu gasim cuvinte pentru frumoasa gazduire pe care ne-a oferit-o corpul profesoral, infrastructura mobilizata pentru desfasurarea prezentarilor Lumitronic si a concursului de Electronica, precum si amabilitatea care ne-a fost oferita cu atata franchete. Asadar, fara a deveni diabetici din cauza prea multor dulcegarii (care isi au rostul lor si radacinile in adevar), vrem sa ne exprimam multumirile cadrelor directorale ale Colegiului Tehnic Metalurgic Slatina, tuturor profesorilor si tuturor celor care au avut rabdare cu noi!

Multumim, de asemenea, elevilor si micilor pasionati de Electronica care ne-au petrecut cu intrebarile si prezenta lor in cadrul prezentarii de module experimentale Lumitronic!

Va prezentam in continuare cele mai graitoare fotografii:

 

Advertisements

Comentariul tau AICI

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: