1 Comment

Kit-ul ANDREI in magazine !!!

Incepand cu jumatatea lunii Septembrie, LUMITRONIC a lansat pe piata Kit-ul Educational #1 ANDREI. Il puteti gasi pe Str. Maica Domnului 64, in magazinul Vector Electronic (vezi foto mai jos).

sasasa

Kit-ul are un design extrem de placut pe care il consideram nu numai atractiv dar cu siguranta extrem de util. Lumitronic a incercat (prin intermediul acestor kit-uri) sa iasa putin din tiparele usor conservatoare ale Electronicii.

In perioada ce va urma, firma noastra va lansa noi kit-uri educative, menite sa va puna creativitatea in valoare. ANDREI se adreseaza incepatorilor in domeniul Electronicii si presupune un montaj in aer, numit si paianjen, care poate fi desprins cu usurinta dupa terminarea sa. Toate componentele necesare montajului sunt continute in plicul kit-ului, astfel ca nu veti avea nevoie sa va bateti capul cu achizitionarea lor separat (ca de altfel, toate produsele Lumitronic sunt complete, urmarind confortul celui care lucreaza cu modulele de Electronica sau cu kit-urile).

Pentru mai multe detalii privind descrierea si modul de lucru, vezi pagina ANDREI (click pe ANDREI)! Cauta-l chiar acum, o multime de informatii te asteapta, o lume noua se deschide pentru tine!

wertwet

Advertisements

One comment on “Kit-ul ANDREI in magazine !!!

Comentariul tau AICI

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: